Skip to content back to nav
 
 

Spil dansk i uge 44

Spil dansk uge

Egedal afholder igen Spil Dansk i uge 44, hvor en lang række professionelle musikere, musikskoleelever, amatører og frivillige ildsjæle i Egedal deltager i den årlige fest for dansk musik - "Spil Dansk".

Nyhed skrevet af Kultur og Fritid/Morten Lundsby|04-10-2017

En lang række professionelle musikere, musikskoleelever, amatører og frivillige ildsjæle i Egedal deltager i den årlige fest for dansk musik - "Spil Dansk".

Kunstnere som Soluna Samay, Mette Skou, Nanna Larsen m.fl. gæster Egedal og giver koncerter og foredrag ved både åbne og lukkede arrangementer rundt om i kommunen. Spil Dansk finder sted over hele landet fra den 30. oktober til den 5. november.

Egedal Kommune deltager for anden gang i musiklivets festuge, som aktivt kommer til at engagere de fleste af kommunens folkeskoler, Egedal Gymnasium, Egedal Musikskole, Bibliotekerne, Smørum Kirke, Ung Egedal, erhvervslivet, flygtningenetværket og besøg fra flere kommuner.

Målrettede koncertoplevelser

En del af konceptet i Spil Dansk er, at målrette koncertoplevelser til udvalgte institutioner og grupper, som ikke normalt får en musikalsk live-oplevelse. Derfor er nogle af arrangementerne lukkede.

Desuden er der en række læringsaktiviteter, masterclasses, workshops og seminarer til glæde og inspiration for bl.a. talentfulde elever fra Musikskolen og Ung Egedal. Men for den nysgerrige er der masser af tilbud rundt om i kommunen. 

Det var Kultur- og Erhvervsudvalgets ide, at Egedal skulle være Spil Dansk Kommune i 2016. Efter et vellykket projekt har udvalget besluttet, at kommunen fortsætter, som Spil Dansk Kommune i både 2017 og 2018. 

Der er stablet utroligt mange aktiviteter på benene til glæde for hele kulturlivet i Egedal, så I kan godt glæde jer til det spændende program.