Skip to content back to nav
 
 

Hvad er vigtigt for din hverdag?

Planstrategi 2019

Politikerne vil gerne tale med dig om, hvordan Egedal Kommune skal udvikle sig de kommende år. Derfor inviterer Byrådet den 13. marts til et dialogmøde om Planstrategi 2019, hvor fokus er på, hvad der kan gøre dit hverdags- og arbejdsliv bedre. Hent gratis billetter på billetto.dk

Nyhed skrevet af Frederik Roed|01-03-2018
Hvad skal der til, for at lige netop din virksomhed kan vokse og udvikle sig?

Hvordan skaber vi mere fælleskab og liv i dit lokalsamfund?

Tirsdag den 13. marts klokken 18.00 inviterer Egedal Byråd dig og din nabo til dialog om 'Erhvervsudvikling i Egedal Kommune' og 'Lokale potentialer i de mindre bysamfund'.

Temaerne er centrale i arbejdet med den nye Planstrategi 2019, der med visionen - Hverdag og fællesskab i bevægelse - fastlægger strategien for hvordan Egedal Kommune skal udvikle sig de næste fire år. 

Første skridt - dialog med borgerne

På byrådsmødet onsdag den 28. februar besluttede politikerne at igangsætte arbejdet med at udforme den nye planstrategi. Og et af de første skridt i den retning bliver en dialog med borgerne.

- Før vi for alvor går i gang med at sætte handling bag visionen om at gøre Egedal til et endnu bedre sted at bo, vil vi rigtig gerne ud og høre, hvad der interesserer borgerne, og hvad der betyder noget for deres hverdagsliv og arbejdsliv. Vi vil gerne have en direkte dialog med borgerne, foreningerne og erhvervslivet, så vi kan få deres synspunkter med i vores langsigtede planlægning for fremtidens Egedal, siger borgmester Karsten Søndergaard.

Dialogmødet finder sted fra klokken 18.00 til 21.00 på Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke. På mødet vil der være:

• Inspirationsoplæg fra ildsjælen Peter Plant fra Halsnæs.
• Masser af mulighed for dialog og gode samtaler
• Fælles spisning (sandwich og koldt at drikke)

• En unik mulighed for at give dine ideer videre til Byrådet.

Det videre forløb

Input, ideer og gode forslag fra dialogmøderne bliver taget med til Byrådets strategiseminar i april, hvor de første politiske drøftelser om Planstrategi 2019 finder sted. 

Efter Byrådets strategiseminar bliver der arbejdet videre med, hvilke områder og temaer der skal være fokus på i Planstrategi 2019.

I efteråret 2018 kommer forslag til Planstrategi 2019 i offentlig høring og i den forbindelse bliver alle borgere, foreninger og erhvervslivet igen inviteret til at komme med deres bemærkninger til Byrådets strategi for Egedals fremtidige udvikling. Planstrategi 2019 bliver vedtaget i starten af 2019.

Hent gratis billetter på billetto.dk inden den 7. marts

Du tilmelder dig dialogmødet den 13. marts ved at hente gratis billetter her til højre på siden på billetto.dk eller ved at skrive til Planafdelingen@egekom.dk senest den 7. marts.