Skip to content back to nav
 
 

Erfaren leder kommer til Distriktsskole Ølstykke

Peter Brixen

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Peter Brixen til stillingen som ny distriktsskoleleder på Distriktsskole Ølstykke. Peter har første skoledag den 1. april og møder op med 20 års erfaring fra folkeskolen og kompetencer, der kan udvikle skoletilbuddet i Egedal og løfte eleverne i Ølstykke.

Nyhed skrevet af Vibeke Toft|09-03-2018

Peter Brixen bliver en af de i alt fire distriktsskoleleder, der får en central rolle i udviklingen af skoletilbuddet i Egedal. Og ikke mindst skal Peter skabe trivsel og læring for alle elever i Ølstykke. 

Søren Trier Høisgaard er chef for Center for Skole og Dagtilbud og har stor tiltro til, at det enige ansættelsesudvalg har valgt den helt rigtige kandidat til jobbet. Foruden en bred erfaring med skoleområdet, ledelse og samarbejde, træder Peter som ny skoleleder også ind af døren den 1. april med en personlighed, der skaber dialog og samarbejde.

- Distriktsskole Ølstykke får en meget erfaren leder og fagperson ved roret. Peter har både været skoleleder, afdelingsleder og lærer, og så har han været involveret i opgaver på forvaltningsniveau. Hans kompetencer er et fund for skoletilbuddet i Egedal, hvor et styrket samarbejdet mellem distrikter, skoler og forvaltning og mellem forskellige faggrupper er helt afgørende, fortæller Søren Trier Høisgaard.

Måtte bare søge jobbet

Forventningerne til jobbet som distriktsskoleleder i Ølstykke er også store hos hovedpersonen selv. Peter glæder sig til at bruge sin erfaring til at løfte alle distriktets børn både fagligt og socialt.

- Mit nye job er en fantastisk mulighed, hvor jeg får mulighed for at kombinere min erfaring inden for skoleområdet og udviklingsprocesser med min passion for dialog og tværfagligt samarbejde. Jeg vil arbejde for at udvikle skoletilbuddet til glæde for dem, som det hele jo handler om - børnene, fortæller Peter Brixen.

Peter kommer fra et job som skoleleder på Nordstjerneskolen i Gribskov Kommune og inden da, har han efter sit første job som lærer på Rungsted Skole i 1997 blandt andet også været afdelingsleder og aktiv i forskellige lokale og nationale projekter på skoleområdet.

Privat bor Peter i Fredensborg og er gift med Annette. Parret har tre børn på henholdsvis 9, 11 og 13 år. 

Distriktsskole Ølstykke

Distriktsskole Ølstykke består af tre fysiske afdelinger - Hampelandskolen, Maglehøjskolen og Toftehøjskolen og 10. kl. center - med i alt 180 medarbejdere og 11 ledere til vores 1350 elever og 480 børn i SFO. Distriktsskolens budget for 2018 er på ca. 86 millioner kroner.

Peter overtager jobbet fra Lise Boye, der har valgt at gå på pension.
 

Læs også ...