Skip to content back to nav
 
 

Plejecentrene i Egedal
inviterer til åbent hus

høj5

Kom indenfor til musik og dans, kaffe og kage, når Egedal Kommunes plejecentre inviterer til åbent hus. Det sker fredag den 15. juni mellem klokken 14.00 og 16.00.

Nyhed skrevet af Marianne Brandt |06-06-2018

Besøg et plejecenter, kom med på rundvisning og få indblik i dagligdagen på vores forskellige plejecentre i Egedal Kommune.

Det kan være, dine forældre en dag skal bruge hjælp i hverdagen og får brug for at flytte ind på et plejecenter. Det kan være, du selv en dag får brug for hjælp og godt vil vide lidt mere om dine muligheder her i Egedal.

Vi byder alle velkommen 

Der vil foregå forskellige ting og sager på alle fem plejecentre. Du kan måske nå hele vejen rundt - eller blot nyde musikken, hyggen og godterne ét sted. 

 • Porsebakken - Vi fejrer Porsebakkens fødselsdag - 49 år - med et lækkert lagkagebord. Vi har boder, der hver repræsenterer nutid og fremtid og får brug for netop din hjælp til særligt fremtidsperspektivet. Kom og få en god snak og eller en rundvisning. 
  Nybøllevej 11
  2765 Smørum
 • Egeparken - Vi får besøg af Kleins Café, der laver kaffe og pandekager til alle besøgende. Kom og få en god snak med personale og beboere. Der vil være guidede rundvisninger med mulighed for at se en bolig. Hvis vejret tillader det, afholdes arrangementet i vores have på 1. sal (ellers i fællesstuen på 3. sal). 
  Rådhusstrædet 4
  3650 Ølstykke
 • Damgårdsparken - Vi byder op til dans til levende musik. Der vil være kaffe og kage og andre lækkerier og rundvisninger hver halve time.  
  Damgårdsparken 1B
  3660 Stenløse
 • Engbo - Kom til havehygge med pølsevogn og kolde øl og vand. Få en god snak med personalet om hverdagen på demensenheden.
  Carl Hansens Allé 51-81
  3650 Ølstykke
 • Solkrogen -  Kom til havefest med drinksbar og sunde snacks. Få en god snak med personalet om hverdagen på demensenheden.
  Damgårdsparken 42-44
  3660 Stenløse

Egedal Madservice

Egedal Madservice disker op med en lækker madbod ved Plejecenter Porsebakken på dagen.