Skip to content back to nav
 
 

Politikere i børnehøjde

Børn på legeplads

Det er så vigtigt at komme ud og mærke hverdagen, opleve børnenes verden og tale med personalet. Det mener formanden for Egedal Kommunes Familieudvalg Carina Buurskov, som har været på besøgstur rundt i kommunens dagtilbud.

Nyhed skrevet af Julie Bauer Larsen|14-06-2018

Rundturen blev afsluttet i maj måned og besøgene gik til 14 institutioner, en dagplejemor og et dagplejehus.

Et ærligt billede af børnenes hverdag

-Som forældre afleverer og henter vi børnene i tidsrum, hvor der er meget drøn på. Vi ser ikke alt det, som børnene oplever i deres hverdag. På vores besøgstur har jeg lagt vægt på, at vi ikke ville se et pyntet billede, siger Carina Buurskov.

På besøgene fik politikerne indblik i dagens aktiviteter og blev præsenteret for arbejdet med blandt andet sprog, børnearbejdsmiljøvurdering, struktur og planlægning. Der blev også tid til at møde kaniner, høns og kæmpestore snegle.

- Børnene var trygge og nysgerrige, da vi var på besøg, og personalet fortalte om deres hverdag og visioner. Besøgene er med til at give os en fælles forståelse og til at skabe et endnu bedre samarbejde bygget på tillid og dialog, siger Carina Buurskov. 

Tættere samarbejde på vej

- Vi skal hele tiden arbejde med at blive bedre, men vi skal også huske, at vi allerede gør rigtig mange gode ting og har et stærkt, fagligt fundament i vores dagtilbud. Jeg kunne godt tænke mig, at vi blev endnu bedre til at dele viden og erfaringer, siger Carina Buurskov.

Politikernes besøg har også været startskuddet til et nyt samarbejde med forældrene fra områdebestyrelserne og været med til at skabe et solidt udgangspunkt for fortsat godt samarbejde med BUPL. 

Carina Buurskov og centerchef Søren Trier Høisgaard deltog i alle besøg. Borgmester Karsten Søndergaard var med på nogle besøg, og andre gange deltog de øvrige medlemmer af Familieudvalget Bettina Zarp og Bo Vesth. 

 

Læs også ...