Skip to content back to nav
 
 

Nutid og fremtid mødtes på Egedals plejecentre

Åbent hus på plejecenter

Den 15. juni slog alle Egedals plejecentre dørene op for at holde åbent hus for alle i kommunen. Formålet var, at give alle borgere mulighed for at se et plejecenter på indersiden og få en idé om, hvad man fylder hverdagen ud med.

Nyhed skrevet af Marianne Brandt |18-06-2018

Nutid og fremtid mødtes 

- I år havde vi valgt at have boder, der hver repræsenterede nutid og fremtid. Vi fik f.eks. flere bud på, hvordan pleje kunne se ud i fremtiden, og så havde vi besøg af Egedal Madservice, der gav sit bud på fremtidens mad med mere vægt på bæredygtighed og alternative proteinkilder, siger teamleder af Plejecenter Porsebakken Heidi Nielsen og fortsætter:

- Og så har vi fødselsdag i år. Porsebakken fylder 49 år, så det fejrede vi med et lækkert lagkagebord til alle. 

God stemning og hyggeligt samvær

På alle plejecentre var der lagt op til hyggeligt samvær. Egeparken havde f.eks. besøg af Kleins Café, Damgårdsparken spillede op til dans, Engbo hyggede i haven med pølsevogn, mens Solkrogen inviterede til havefest.

- Åbent hus er en rigtig god mulighed for at invitere inden for, så lokalområdet kan få et indblik i hverdagen på et kommunalt plejecenter. Det betyder meget for personalet på alle Egedals plejecentre at få beboerne til at føle sig hjemme og trygge i hverdagen. Det var skønt at se, hvordan de forskellige plejecentre havde gjort sig umage med planlægning af aktiviteter, der lagde op til hyggeligt samvær mellem beboere, gæster og personale, siger Lisa Riiser, leder af Egedals plejecentre.

På dagen fik alle gæster mulighed for rundvisning og en god snak med personalet.