Skip to content back to nav
 
 

Sommernyt om salg af Dyvelåsen

Byggemodning Dyvelåsen

Salget af byggemodnede grunde i etape 1 og 2 snart slut. Udbuddet af etape 3, 4 og 5 er forsinket. Tilslutning til fjernvarme i Dyvelåsen bliver billigere.

Nyhed skrevet af Henrik Wolfhagen|10-07-2018

Udstykningen og salget af 59 parcelhusgrunde i Dyvelåsen i Smørum går efter planen. Der er allerede solgt 15 ud af 17 grunde i 1. og 2. etape - og flere af grundejerne kan begynde at bygge deres parcelhuse i efteråret. Udbudsvilkårene for de to salgsklare grunde (23 og 24) kan fortsat findes  her.

Næste udbudsrunde er forsinket

Vi har tidligere fortalt, at udbuddet af etaperne 3, 4 og 5 ville ske i juni måned, men forskellige forhold har desværre betydet, at det har været nødvendigt at udsætte udbuddet til september 2018.

For ikke at bremse de, der gerne vil byde på en grund, kan man i salgsstatus finde de vejledende priser på grundene i de tre etaper. Overtagelsesdagen for etape 3 og 4 vil blive den 1. april 2019. Så der er god tid til at få en aftale med et byggefirma og få ansøgt om byggetilladelse. 

For etape 5 kan man overtage en byggegrund allerede den 1. oktober 2018. Så har I travlt, er det her I skal kigge efter en grund til det nye hus.

Tilbud skal afgives skriftligt sammen med udbudsvilkårene. Det vil derfor ikke være muligt at afgive tilbud før udbudsvilkår og bilag er offentliggjort. Vi sender et nyhedsbrev ud, når materialet er klar på egedalkommune.dk. Godkendte tilbud fremlægges på det førstkommende møde i økonomiudvalg og byråd. Første gang den 19. september.

Fjernvarmen bliver billigere

Etableringen af fjernvarmeforsyningen er blevet billigere end forudsat. Det betyder, at der kun vil blive opkrævet et anlægsbidrag på kr. 40.750. Det gælder også i etape 1 og 2 for de ejendomme, der vil tilsluttes. Herudover skal der betales et tilslutningsbidrag på kr. 35.000 til Smørum Kraftvarme. 

Med det lavere anlægsbidrag bliver fjernvarme en økonomisk attraktiv mulighed for alle.