Skip to content back to nav
 
 

Lær om ny booking af lokaler for foreninger

sport

Fra den 16. august booker du lokaler og anlæg i et nyt system. Booker du, så kom til fremvisning og lær systemet at kende den 16., 21. og 22. august.

Nyhed skrevet af Ditte Kragerup|07-08-2018

Fra den 16. august 2018 vil nye bookinger af lokaler og anlæg foregå i et nyt lokalebookingsystem. Alle foreninger er derfor inviteret til fremvisning af systemet. Her vil der også være mulighed for at stille spørgsmål, få hjælp til at logge på, redigere i foreningens oplysninger, tilføje brugere og evt. foretage enkelt-bookinger.

Vi holder tre åbent hus arrangementer i august. Derudover kan du også høre om systemet i forbindelse med foreningsmødet i oktober samt i forbindelse med booking til den næste sæson. Arrangementerne er tiltænkt dem, der skal administrere og booke i det nye system.

Udover åbent hus arrangementerne vil der være telefonisk support og mulighed for hjælp over mail.

Bookingerne fra det nuværende www.aktivegedal.dk samt nye bookinger bliver i løbet af sommeren 2018 lagt ind i det nye system af kultur- og fritidsafdelingen, der også står for at oprette foreningerne i det ny system med kontaktperson og dennes email-adresse.

Husk derfor, at sende nye kontaktoplysninger til lokalebooking@egekom.dk, hvis det er aktuelt. Vi svarer også på spørgsmål via denne mail.

Sådan booker du inden d. 16. august 

Alle bookinger indtil den 16.august foregår via mail til lokalebooking@egekom.dk og vil blive oprettet i det nye system. Bookinger via www.aktivegedal.dk  kan ikke længere gennemføres.

Sådan kommer du ind i det nye system

Vi sender en mail den 16.8 om eftermiddagen til hver forenings kontaktperson med link til systemet samt adgangskode. Hvis vi har sendt denne mail til en forkert mail, så send os venligst en ny mailadresse til lokalebooking@egekom.dk.

Herefter kan man logge på systemet med kontaktpersonens email-adresse og den tilsendte kode. 

Du vil få mere information, om hvad du kan gøre i systemet og hvordan i mailen den 16.august.

Åbent hus i august 2018

16. august 2018 kl.17-19
Egedal Rådhus, rådhussalen, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke
(Medbring venligst egen pc eller tablet, hvis du gerne vil have hjælp efter fremvisningen)

21. august 2018 kl.13-15
Smørum Kulturhus, Salen, Flodvej 68, 2765 Smørum
(Medbring venligst egen pc eller tablet, hvis du gerne vil have hjælp efter fremvisningen)

22. august 2018 kl.17-19
Stenløse Kulturhus, Store sal, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse  (Medbring venligst egen pc eller tablet, hvis du gerne vil have hjælp efter fremvisningen)

Tilmelding er ikke nødvendig.