Skip to content back to nav
 
 

Mere dialog med virksomhederne

Erhvervskonsulent Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen er netop ansat i en nyoprettet stilling som erhvervskonsulent i Egedal Kommune. Her skal han bidrage til udviklingen af kommunens erhvervsliv og gøre det lettere at være lokal virksomhed.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|24-09-2018

Vi har som kommune en stor opgave i at komme bredere ud til virksomhederne, og blandt andet i dialogen med dem klæde dem bedre på til at bruge de muligheder og services, vi har i Egedal, siger Egedals nye erhvervskonsulent Thomas Frederiksen.

Vigtigt at lytte til virksomhederne

Thomas Frederiksen har bidt mærke i, at mange virksomheder i Egedal Kommunes nye spørgeskemaundersøgelse blandt andet efterlyser bedre kommunikation og tættere kontakt med kommunen. Ifølge ham er der mange og gode muligheder for at styrke samarbejdet mellem virksomhed og kommune. Men han mener først og fremmest, at kommunen har et stort ansvar for at nå ud til alle virksomheder og oplyse dem om de muligheder og services, som de kan drage nytte af.

- Jeg glæder mig meget til at bidrage til arbejdet med erhvervslivet i Egedal Kommune og i tæt samarbejde med erhvervskoordinator Jane Mortensen udvikle kommunikationen til virksomhederne, så den bliver mere åben og direkte, fortæller Thomas Frederiksen.

Thomas Frederiksen bor selv i Egedal Kommune sammen med sin kone og to børn, og kommer senest fra en stilling som adm. direktør for en danskejet medievirksomhed i Vietnam, hvor han har boet i 3 år.

Kontakt: 

Thomas Frederiksen kan kontaktes på mail: erhverv@egekom.dk eller telefon: 7259 7207