Skip to content back to nav
 
 

Smagsprøver og vandretur

Marmelade

Tag hele familien med ud til Naturpark Mølleåen og del din høst af hjemmelavet frugt og grønt med andre naturelskere. Og gå en børnevenlig vandretur med vores museumsleder. Vi mødes torsdag den 18. oktober kl. 10 ved Buresøbadet.

Nyhed skrevet af Frederik Roed|02-10-2018
Efterårsferien er høsttid, og nu inviterer vi dig og din familie til at dele lidt ud af din høst.

Har du lavet en lækker marmelade, syltet hyben eller noget helt tredje? Så tag det med ud til Buresøen i Naturpark Mølleåen og byd de andre familier på en smagsprøve.

Naturvejleder Kristoffer Schou sørger for køkkengrej og en snak om naturens spisekammer og hvad man egentlig kan finde og gøre god brug af.

Guidet tur for børn og voksne

Klokken 10.30 kan både børn og voksne gå med på den guidede tur en times tid, hvor Egedal Kommunes museumsleder Rolf Kjær-Hansen fortæller om landskabet og den historie og kultur, der knytter sig til området.

Vi mødes ved Buresøbadet torsdag den 18. oktober fra klokken 10.00 til 13.00, hvor vi har slået et telt op. Adressen er Småsøerne, 3550 Slangerup.

Tilmelding:

Tilmeld dig ved at skrive til kristoffer.schou@egekom.dk og fortæl hvem du tager med (gerne med alder) samt hvilke høstprodukter du byder ind med.