Skip to content back to nav
 
 

Er du den forsvundne arving?

Slægtsforskning

Ved du, hvem du er…Er du mon den forsvundne arving? Find ud af hvor du kommer fra torsdag den 8. november klokken 10.00 – 12.00, når vi afholder kursus i slægtsforskning.

Nyhed skrevet af Birgitte Østrøm|31-10-2018

Har du nogensinde overvejet om, der var en forbyttet prins i din slægt - eller måske en tugthuskandidat?

Det har du nu muligheden for at opdage på et slægtsforskningskursus, der afholdes af Egedal Arkiver og Museum. I Egedal findes tre lokalarkiver, hvor der sidder dygtige arkivarer og frivillige, der kan hjælpe med oplysninger, foto og historier om Egedals spændende historie.

Tid og sted

Torsdag den 8. november klokken 10.00 - 12.00 på Smørum Gl. Skole, Smørum Bygade 35, Smørumovre, 2764 Smørum. 

Kurset er tænkt som en introduktion til slægtsforskning, hvor der gives tips og anvisninger til, hvordan man kommer i gang med at undersøge sin slægt.

Der er nu mange muligheder på internettet til at finde oplysninger, idet mange folketællinger og kirkebøger nu er skannet og er tilgængelige på nettet. Man bliver ikke udlært slægtsforsker på en enkelt dag, men får hjælp til at komme i gang.

Kurset er beregnet på nye slægtsforskere, og der kræves ingen forudsætninger til kurset. Det er en fordel at medbringe sin egen bærbare computer. Det er gratis at deltage men nødvendigt med tilmelding til: lena.sorensen@egekom.dk eller 7259 7790.