Skip to content back to nav
 
 

Eges yndlings julesang er forsvundet - hvor er den?

julekalender

Maskotten Ege og hans veninde MariMarolle har brug for hjælp... Der har været drillenisser på spil og den stakkels Ege fortæller julemanden, at nisserne har haft fat i Julemandens store jule sangbog.

Nyhed skrevet af Kultur og fritid|19-11-2018

Julen er en meget speciel tid for Ege. Når han har tabt det sidste blad på kronen, og vintersolen går ned bag trætoppende på de ældste træer, så kan man høre en dejlig lyd af bjælder. Det er Julemanden og hans kane, der kommer på besøg, når han har delt gaver ud til alle børnene. Han lander kanen og går hen til mor Ege og under mor Eges tykke rødder, finder Julemanden sin store flotte sangbog frem fra skovbunden, og så begynder alle at synge.

Men Ege har opdaget, at hans yndlingssang er hevet ud. Nisserne har revet sangen i fire stykker, og de har endda gemt stykkerne rundt omkring i Egedal. Ege er meget ked af det, for han kan ikke huske sangen uden de fine tegninger. 

Kom og hjælp Ege, MariMarolle og selvfølgelig selveste Julemanden, med at finde sangen til Ege, så han juleaften kan komme ud i skoven og synge sangen for mor Ege.

Lørdag  den 1. december kl. 11.30

Mødested ved AutoBrandt, Frederiksbogvej 45, Ølstykke. Futte kører til Skenkelsø Mølle.

Lørdag den 8. december kl. 11.30

Mødested Ganløse Bageri, Østergade 5, Ganløse. Futte kører til Ganløse Mølle.

Lørdag den 15. december kl. 11.30

Mødested ved Pølsemanden på P-pladsen, Smørum Centret, Flodvej 75, Smørum. Futte kører til Konfirmandhuset.

Lørdag den 22. december kl. 11.30

Mødested Søløvetorvet, Egedal Centret, Stenløse. Futte kører til "Kvickly torvet".

Eventyrteatret vil sende julebarometret helt til tops med deres forestillinger i Konfirmandhuset i Smørum og i Stenløse Kulturhus, i umiddelbar forlængelse af Jul i Egedal.

Skrabekalender - gratis

Alle børn i alderen 0 år til og med 3. Klasse får via deres daginstitution en gratis julekalender, med mulighed for at vinde flotte præmier, sponsoreret af det velvillige lokale erhvervsliv. 

Tegnekonkurrence 

I år har vi også en tegnekonkurrence, hvor præmien for den fineste tegning er et besøg af en helt speciel mand med stort hvidt skæg den 22.december. Tegnekonkurrencen skydes i gang på bibliotekerne i Stenløse, Ganløse, Smørum og Ølstykke.