Skip to content back to nav
 
 

Et sted kun for mænd

Mænds Mødesteder

"Mænds Mødesteder" finder du overalt i Danmark. I Egedal Kommune har vi fornylig stillet både værksted og hyggelokale til rådighed for den dame-fri klub.

Nyhed skrevet af Julie Aebischer Nørgaard|25-02-2019

I snart to år har mænd i Egedal mødtes på kryds og tværs for at lave noget sammen med andre mænd, og bruge deres kompetencer - faglige såvel som personlige. 

Går du og drømmer?

Mande-klubben er drevet og formet af de mænd, der kommer og bruger stedet. Så går du og brænder for en aktivitet, som du gerne vil have flere med på, så skal du ikke holde dig tilbage. Kom og fortæl om din idé - måske er de andre mænd med på den.

Mød os hver onsdag 13-16

Hver onsdag mødes vi på Hindbærvangen 224 i Smørum - lige til venstre for Ung Egedals  hovedbygning. Her er både værksted og det vi kalder snakkerummet.

Her kan man arbejde med træ og metal, lave småreperationer, snakke om løst og fast - ja om alt fra politik til pension. Hvad betyder det egentlig for os mænd at være pensionister?

Du er mere end velkommen til at være med. Vil du vide mere om MændsMødesteder i Egedal, kan du kontakte Bent Njor på maendsmoedesteder@gmail.com eller på 47382211.