Skip to content back to nav
 
 

Musikkens Dag 2019 - Egedals største orkester

Musikkens Dag

Onsdag den 24. april 2019 holder Egedal Musikskole ’Musikkens Dag’ i samarbejde med Distriktsskole Ølstykke, Distriktsskole Ganløse og Stenløse Kulturhus.

Nyhed skrevet af Susanna Asven|16-04-2019

Musikkens Dag består af to arrangementer:

En formiddagskoncert i Maglehøjhallen med et kæmpe orkester, hvor mere end 350 børn fra 1. og 2. klasse spiller og synger musik til fire små animationsfilm. Eleverne er fra fra Distriktsskolernes instrument- og musikprofilklasser.

Et aftenarrangement i Stenløse Kulturhus, hvor Musikskolen inviterer interesserede børn og voksne til at gå på opdagelse i Kulturhuset og møde musikken.

Se video fra 2017
Få et indblik i festlighederne og hør de dygtige elever spille i en video fra Musikkens Dag 2017

Koncert kl. 12.30

Om formiddagen samles, traditionen tro, alle instrumentklasseelever fra Distriktsskole Ølstykke og Musikprofilklasserne fra Slagslunde Skole til ét stort orkester på op til 350 børn.

Fire temaer
I år vil det store orkester realisere det kreative arbejde, som de har arbejdet med lokalt i klasserne i ét stort samlende orkester under ledelse af dirigent og komponist Jakob Høgsbro. I år har elever og lærere været inde over en skabende kompositionsproces med temaerne: Kærlighed, Uhygge, Sorg og Fest.

Eleverne har arbejdet med disse fire stemninger/følelser og sat dem i relation til fire animationsfilm, som har været en del af undervisningsmaterialet. Til fremførelsen vil orkestret forsøge at skabe lydsiden live til de fire animationsfilm. En trio bestående af lærere fra musikskolen vil spille med, ligesom deres lærere vil være at se i Egedals største orkester!

De deltagende elever er:

1. + 2. klasse (instrumentklasser) fra Distriktsskole Ølstykke - marimba, fløjte, trombone, klarinet, violin, cello og sang.

0./1. klasse + 2. klasse (musikprofilklasse) fra Slagslunde Skole - klokkespil, fløjter og sang

Bestil billetter
Koncerten er kl 12.30. Der er plads til et meget begrænset publikum udefra. Man kan bestille billetter på BILLETTO.dk (maks. to billetter pr person).

Tid og sted
Maglehøjhallen, Skelbækvej 8C, 3650 Ølstykke
24. april 2019, kl. 12:30

Aftenarrangement kl. 17-19.30

Aftenarrangementet i Stenløse Kulturhus giver et kig ind i hverdagen i Egedal Musikskole. Her kan man gå på opdagelse i musikken i bogstavelig forstand. Musikskolens lærere og mange af musikskolens elever vil være til stede og hjælpe alle, der ønsker information eller en snak om musikskolen.

Der vil være fremvisning af instrumenter, elever der spiller og øver sig, quiz med gode præmier og mulighed for at købe lidt at spise og drikke.

Der vises film fra formiddagsarrangementet, hvor man kan se og høre musikken fra Egedals største orkester i Maglehøjhallen.

Som en sidegevinst vil Stenløse Kulturhus også rumme andre spændende aktiviteter, som du kan gå på opdagelse i. 

Arrangementet er åbent for alle og alle er velkomne.

Tid og sted
Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse
24. april 2019, kl. 17-19.30

Læs mere om musikskolen

Læs om Egedal Musikskole på egedalmusik.dk   

Foto af Alice Lund.