Skip to content back to nav
 
 

Parcelhusgrunde

Luftfoto stenløse syd

Egedal er et godt sted at bo - vi har mange forskellige boligområder næsten alle stationsnære.

Egedal Kommune byder på perfekte forhold for familien og er samtidig den perfekte ramme for virksomheder, som ønsker at tilbyde deres medarbejdere attraktive og trygge boligforhold tæt på arbejdspladsen.

Egedal Kommune byder på mange velfungerende børneinstitutioner og skoler, som er kendt for et højt pædagogisk og fagligt niveau. Ligeledes ligger Egedal Gymnasium i kommunen. Universiteter, handelsskoler, tekniske skoler og næsten alle andre uddannelsesinstitutioner findes i Hovedstadsregionen.

Et aktivt idræts- og kulturliv giver mange muligheder for at dyrke familiens fritidsinteresser. Skov og strand er tæt på. Der er idrætsanlæg til næsten alle former for sportsgrene, blandt andet tennis, svømning, ridning og mange boldbaner. Golf kan dyrkes i lokalområdet på tre golfanlæg i Smørum, Stenløse og Ølstykke.

Alle indkøb kan klares lokalt. Med direkte adgang fra S-tog ligger butikscentre, som byder på alle former for specialbutikker og større supermarkeder. 

Du kan læse mere om Egedal Kommune her.

Grunde til salg

Egedal Kommune har følgende grunde til salg.
 
Vil du gerne have besked, når kommunen udbyder grunde, så kan du tilmelde dig et nyhedsbrev her. Sæt kryds i Egedal Parcelhusgrunde.