Byd på din ønskegrund

Dyvelsne6

Udbuddet af grunde på Dyvelåsen i Smørum er godt i gang. Nu åbnes der op for bud på ønskegrunde udenfor første etape.

Nyhed skrevet af Henrik Wolfhagen|14-11-2017

Salget af de første grunde, der er udbudt, er godt i gang, og afventer kun Byrådets godkendelse. Når formalia er på plads, vil vi offentliggøre resultatet. Men har du set dig varm på en anden grund, skal du læse mere nedenfor.

Byd på ønskegrunden

Vi har modtaget besked fra flere om, at de har udvalgt sig en grund i en af de senere udbudsetaper. Og at de er bange for, at der går for lang tid, før de kan byde på netop den.

Det er derfor besluttet, at der nu åbnes op for at give tilbud på ens ønskegrund. Det kommer til at ske på følgende måde:

• Gå ind i dokumentet: Salgsstatus (øverst til højre på denne side) og find din ønskegrund.
  • Send en email til 59grunde@egekom.dk, hvor du meddeler hvilken grund, du er interesseret i. Du skal samtidig oplyse den pris, du er villig til senere at byde.
  • Såfremt Egedal Kommune finder den oplyste pris interessant, og forudsat, at kommunen har alle de nødvendige data på grunden, så sættes den til salg i et udbud af ønskegrunde.
  • Der sigtes hen i mod, at vi kan lave et udbud af disse ønskegrunde senest i februar 2018. Så vi skal helst have dit ønske inden den 15. januar.
  • Udbudsvilkår vil ligge tæt op ad udbudsvilkår for etape 1.

Udbudsetaper

Bortset fra ønskegrunde, jf. ovenstående, er det planen at udbyde grundene i Dyvelåsen i følgende etaper:

Etape 2: Parcellerne 23 - 31
Etape 3: Parcellerne 50 - 59
Etape 4: Parcellerne 37 - 49
Etape 5: Parcellerne 19 - 22 og 32 - 36
Etape 6: Parcellerne 1 - 6 og 15 - 18

Du kan se en foreløbig tegning over udstykningen i dokumentet Salgsstatus.