Grundsalg skudt i gang

Dyvelåsen til salg

Nu kan drømmen om et nybygget parcelhus realiseres i Smørumnedre. Egedal Kommune sætter de første otte byggemodnede grunde på Dyvelåsen til salg.

Nyhed skrevet af Henrik Wolfhagen|16-10-2017

Nu udbydes 1. etape af i alt 59 parcelhusgrunde ved Dyvelåsen i Smørum - 8 eksklusive grunde til miljøvenlige boliger.

Sidste parcelhusgrunde

Med salget af grundene i Dyvelåsen, er det sidste chance for at erhverve en ny parcelhusgrund i dette attraktive område. Der er nemlig ikke planlagt andre nye parcelhusudstykninger i Smørum i den gældende kommuneplan.

Grundende ligger i "Store gryde" i den sydøstlige del af det nye boligområde ved Dyvelåsen, og fra juli 2018 kan byggeriet af Smørums nye fremtidssikre boliger påbegyndes.

I det nye attraktive boligområde med udsigt over landskabet er der fokus på miljøet, hvorfor husene skal opføres i bedste lavenergiklasse og regnvandet genanvendes til toiletskyl og tøjvask.

Grundene, der er mellem 700 og 946 m2 kan bebygges med op til 30% og op til 2 etager. De nærmere bestemmelser kan læses i Lokalplan 36 for Dyvelåsen.

Ikke fast pris

Udbuddet sker ikke til en fast pris. Der kan bydes både over og under den vejledende udbudspris, der er oplyst i materialet.

Der er ikke en frist for afgivelse af tilbud, men de første tilbud vil blive indstillet godkendelse på økonomiudvalgets møde den 13. december og Byrådets møde den 20. december 2017. Vil du erhverve en af grundene i første runde er det derfor en god idé at afgive tilbud i god tid inden.

Læs mere om udbuddet

Der er oprettet en ny hjemmeside om udbuddet, hvor hele udbudsmaterialet kan findes. Her vil også være en henvisning til en spørg-og-svar-side, hvor vi løbende samler op på spørgsmål til udbuddet.

Udbudsmaterialet kan hentes her.