Skip to content back to nav
 
 

Kurser og tilbud til familier

Små mennesker i store hænder

Egedal Kommune tilbyder en række kurser og gruppeforløb.

Kursus i Fælles Forældreansvar
Et kursus til jer som er blevet skilt og som ønsker at styrke jeres kommunikation og samarbejde omkring jeres børn.

Forældrekursus, PREPP Forældrekursus om parforhold. Kurset handler om at skabe rammen for bedre parforhold og dermed bedre trivsel for alle i familien. 

Forældrekursus, 3-6 år, (de utrolige år) Kursus for forældre til børn i alderen tre til seks år. Styrk relationerne til dine børn: Lær at forebyg konflikter og skabe bedre stemning i familien.

Forældrekursus, 6-12 år, (de utrolige år) Ønsker du færre konflikter og et mere positivt samvær med dine seks til tolv årige børn, så deltag i vores forældrekursus og lær at styrke jeres relationer. Kurset er for familier, der oplever konflikter med deres barn, og som føler de er "kørt fast" i forhold til opdragelse. 

Søskendegruppe Frirum og læring for unge med søskende, der har fysiske eller psykiske udfordringer. Søskendegruppen er et tilbud til familiens berørte børn, hvor de kan være sammen og blive klogere på deres situation: 

Cool Kids Gruppetilbud, der hjælper børn og unge, samt deres forældre, med at håndtere angst. behandlingsforløb, hvor børn og forældre lærer konkrete redskaber, som gør det muligt at overvinde og håndtere angst og bekymring i hverdagen.

Samtalegruppe for piger EmpoweR samtalegrupper er for piger mellem 13 og 18 år. 

Pårørende workshop, rusmidler Et tilbud til voksne pårørende eller ven/veninde der har et familiemedlem eller ven/veninde, der drikker for meget eller tager stoffer.

Rådgivning om rusmidler Gratis og anonym vejledning til dig, der gerne vil ændre dit forbrug af alkohol eller andre rusmidler.

Vil du være mentor? Unge mellem 18 og 25 år søges til spændende frivilligt arbejde - max 10 timer om måneden.