Skip to content back to nav
 
 

Forældrekursus, 3-6 år

Forældrekursus

Kursus for forældre til børn i alderen 3-6 år. Lær at styrke relationerne til dine børn. Målet er at forebygge konflikter og skabe bedre stemning i familien.

  • Hvad skal jeg gøre, hvis mit barn ikke retter sig efter mine beskeder?
  • Hvordan sætter jeg grænser?
  • Hvordan anerkender jeg mit barn, så det udvikler selvværd?

Kender du til disse problemstillinger og er du forælder til et barn i alderen 3-6 år? Så kan du få kompetencer til at løse dem, hvis du tilmelder dig kurset 'De Utrolige År'.

Egedal Kommune udbyder kurset til forældre i kommunen, der oplever konflikter med deres børn og som føler, at de er 'kørt fast' i forhold til opdragelsen. Kurset giver værktøjer og nye løsninger til at forebygge konflikter.

På kurset mødes 6-7 forældrepar eller enlige et par timer hver uge over en periode på 20 uger. Det er muligt at tilmelde sig kurset løbende.

Nyt kursus starter 27. august 2019

Tilmelding er åben til næste kursus i august.

Kursusstart: 27. august 2019, kl. 16-18
Periode: 20 uger
Deltagere: 6-7 forældrepar eller enlige
Pris: Gratis
Tilmelding: sofie.kornholt@egekom.dk (mulighed for løbende tilmelding)

Kurset bliver afholdt af to gruppeledere, der er uddannet familiekonsulenter eller pædagogiske vejledere, og som har mange års erfaring med børn og familier gennem deres daglige arbejde.

Mindre stress i familien

De seneste års forskning viser, at 'De Utrolige Års' forældrekursus generelt giver bedre forældrekompetencer, mindre stress i familien og gør børnene mere harmoniske.

"Vi tager udgangspunkt i forældre-træningsprogrammet 'De Utrolige År', der arbejder med at styrke samspillet mellem børn og deres forældre. Det er nemlig ofte gennem de gode relationer som leg og ros, at forældre kan vise deres børn, hvilken adfærd de ønsker at se mere af", forklarer Egedal Kommunes familiekonsulent Johnny Wittendorff Pedersen.

Vil du vide mere? 

Hvis du vil vide mere om forældrekurset, kan du læse 'Brochure, De Utrolige År, 3-6 år' (under 'Dokumenter' til venstre på denne side).

Du er også velkommen til at kontakte familiekonsulent Sofie Kornholt på sofie.kornholt@egekom.dk eller på 7259 8390.