Skip to content back to nav
 
 

Bliv plejefamilie til aflastning

Barn med tablet PC

Aflastningsfamilie søges til en glad og rar 9-årig dreng, der gerne vil indgå i aktiviteter i en familie. Med aflastning i 42 døgn fordelt over året kan du og din mand/kone hjælpe både drengen og hans familie.

Drengen er kærlig og givende, når han er i ro og i trygge rammer. Han har ADHD og en gen-mutation, der har forsinket ham i sin udvikling i forhold til sprog, motorik, indlæring og adfærd. Drengen går til hverdag i dagbehandling og skolen står for transport til og fra skole. 

Familien har også en 5-årig datter og har behov for et pusterum fra en til tider krævende dreng, så de også kan være der for deres datter.

Hvem er I som familie?

Det stiller nogle krav at være aflastningsfamilie for drengen, men I står ikke alene med opgaven. Vi giver jer vejledning, støtte og hjemmebesøg fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent i det omfang, I har brug for.

Jeres familie er kendetegnet ved:

  • I er to voksne med ingen eller ældre hjemmeboende børn - og gerne med hund eller kat, da drengen er glad for dyr.
  • I har overskud, er rummelige og har pædagogiske evner.
  • I har tid og tålmodighed til en opmærksomhedskrævende dreng (med behov for at få forklaret, hvad der sker/skal ske for at føle sig tryg).
  • I har lyst til at give drengen nogle gode dage, når han er hos jer - fx med aktiviteter udendørs som leg, bål og snobrød, eller indendørs med computerspil eller LEGO. En tur i svømmehallen er også et hit.
  • I kan have ham boende i 42 døgn fordelt på et år (aftales med familien).
  • I bor højst en times kørsel fra Ølstykke.

I kan tilbyde faste og genkendelige rammer med:

  • En struktureret hverdag, så drengen føler sig tryg.
  • Eget værelse, når han bor hos jer.

Mere information og ansøgning

Flere oplysninger samt oplysning om honorar fås hos familieplejekonsulent Ulla Nørager på 7259 6519 eller på mail ulla.norager@egekom.dk

Ansøgning sendes til på mail ulla.norager@egekom.dk senest 30. april 2019.