Skip to content back to nav
 
 

Ferieaktiviteter for skolebørn

Aktiviteter i ferien

Ferien i år byder på masser af sjove og nye aktiviteter - tilmelding fra 27. maj 2018 klokken 8.00.

Nu er det snart den tid, hvor du får sommerferie og måske ikke lige ved, hvad du skal lave. Egedal Kommune har masser af spændende aktiviteter for dig.

Velkommen til ferieaktiviteter 2018 - du kan godt glæde dig!

Nu er det snart sommerferie og måske ved du ikke lige ved, hvad du skal lave.

Derfor er vi glade for, at vi igen i år, i samarbejde med kommunens foreninger, at kunne præsentere et alsidigt program med masser af spændende aktiviteter til dig, som du kan deltage i. 

Mulighederne er mange og du kan prøve kræfter med en masse kreative aktiviteter som at lave dit eget tandpasta og sæbe, lære at tegne eller få input til hvordan du tager et godt billede. Ridning og Rollespil er også nogle af de aktiviter, du kan melde dig til. Der er ingen undskyldning for at kede dig i sommerferien - kig alle aktiviteterne igennem, udvælg det du allerbedst kunne tænke dig at lave og mød samtidig en masse nye venner.

Aktiviteterne kan ses fra den 23. maj 2018 og der kan købes billetter fra den 27. maj 2018 klokken 8.00.
Såfremt I ikke allerede har en konto til Billetto, kræver det, at I opretter en konto på Billettos hjemmeside ved at klikke på log ind/opret i øverste højre hjørne og opret konto og derefter udfylde med jeres mailadresse og en kode.

Egedal Kommune ønsker dig en god, aktiv og sjov sommer med masser af oplevelser.

Charlotte Haagendrup

Formand for Kultur- og Erhvervsudvalget