Find ledig tid med WannaSport App

Find ledig tid

WannaSport gør det lettere at finde en ledig tid og dyrke sport på Egedal Kommunes idrætsanlæg.

WannaSport gør det meget nemmere at finde en ledig tid og dyrke forskellige former for motion på Egedal Kommunes idrætsanlæg.

Med ganske få klik på mobilen kan man finde, booke og betale for en badmintonbane eller en fodboldbane i det lokale idrætsanlæg. Man kan også finde og invitere andre der deler ens interesse for samme sportsgren.

De ledige tider, der ikke benyttes af foreningslivet er gjort tilgængelige, så du kan udnytte den ledige kapacitet bedst muligt.

Her kan du finde en ledig bane

Man kan booke via WannaSport på Smørum Idrætsanlæg, Veksø Multihal, Stenløse Idrætsanlæg, Ølstykke Hallen, Ølstykke Badmintonhal, Ølstykke Svømmehal, Ganløse Idrætsanlæg og Sandbjerghallen.

Åbn WannaSport i et nyt vindue og book en bane på et idrætsanlæg eller svømmehal i Egedal.