Skip to content back to nav
 
 

Stenløse Kulturhus

Brugerforum  Stenløse kulturhus

Stenløse Kulturhus - et kulturhus for alle i Egedal

Stenløse Kulturhus, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse, er et brugerstyret kulturhus. Det betyder, at alle i Egedal er med til at bestemme, hvad der sker i huset. 

Stenløse kulturhus har fået ny e-mail stenlosekulturhus@egekom.dk. Kulturhuskoordinator Henriette Nordvig vil kunne træffes på telefon 7259 7605

Vil du arrangere en koncert, starte en dansegruppe eller mødes med andre omkring en fælles interesse, er der muligheder for det. Stenløse Kulturhus' lokaler er til fri afbenyttelse og Egedalborgere medvirker i planlægningen af aktiviteter og husets udvikling. Du kan også tage del!

Hvis du skal booke et lokale i Stenløse Kulturhus kan du skrive til lokalebooking@egekom.dk

Adgang til huset

Stenløse Kulturhus har fået etableret et adgangssystem med sundhedskort. Kulturhuset vil have åbne yderdøre i bibliotekets betjeningstid på følgende tider:

Mandag   10-17
Tirsdag 15-17
Onsdag 13-17
Torsdag 10-17
Fredag 10-13 


Udenfor bibliotekets betjeningstid benyttes sundhedskort til at få adgang.

Hvem holder til i huset?

Kulturhuset er hjemsted for en række forskellige foreninger og aktiviteter. Egedal Musikskole har hver uge 250 elever mellem 0-25 år, der øver sig i at synge, spille violin og på olietønder i husets lokaler. Egedal Bibliotekerne har også en afdeling i Stenløse Kulturhus.
Her kan du låne bøger, musik og film. Men du kan også få hjælp til at finde informationer, blive bedre til at tale dansk eller finde et roligt sted at studere, søge på nettet eller læse avisen. Desuden finder du i huset kunstforeninger, gamerrum, Historiens Hus, Lokalhistorisk Arkiv, slægtsforskning, filmvisning og meget andet. UngEgedal har også aktiviteter - fra drama, dans og sangskrivning til projektværksted og samtalegrupper. 

Har du spørgsmål til de igangværende aktiviteter, kan du skrive eller ringe til de ansvarlige eller eventuelt kontakte kulturhuskoordinator Henriette Nordvig på stenlosekulturhus@egekom.dk

Hvordan kan jeg være med?

Stenløse Kulturhus er inddelt i 6 forskellige zoner, der fortæller om, hvad der foregår i huset, og hvilke muligheder, der er for, at du kan skabe nye aktiviteter:

• Musikzone

• Bibliotekszone

• Kunst og håndværkerzone

• Projektzone

• Danse/dramazone

• Mødezone 

Zonerne er udgangspunkt for, hvad man laver forskellige steder i huset, men i Stenløse Kulturhus vil vi inspirere og berige hinanden på tværs af alder og interesser, og du kan skabe aktiviteter alene og sammen med andre, også selvom din idé ikke umiddelbart passer ind i den måde zonerne er inddelt. 

Fællesrådet for Stenløse Kulturhus kommer med ideer til, hvad der skal arbejdes med i huset og i den forbindelse vil der blive afholdt forskellige temamøder, som brugerne kan melde sig på alt efter interesse. 

Arrangementer, gode idéer og mere information

voresegedal.dk og på kulturnaut.dk findes oversigt over alle arrangementer i Stenløse Kulturhus. Vil du vide mere om huset og dets muligheder, kan du kontakte kulturhuskoordinator Henriette Nordvig på stenlosekulturhus@egekom.dk