Skip to content back to nav
 
 

Kort over stier og ruter

Naturpark

Find et kort over forskellige ruter og stier i Egedal. Her er noget for enhver smag - om du er til smukke gåture, motion eller oplevelser.

For at gøre det lettere at finde og printe det kort du lige står og mangler, har vi opdelt ruterne i 3 kategorier. Motionen, Oplevelsen og Transporten.

"Motionen"

Er du den friske type der mangler en løberute i dit nærområde? Motionen skaber forbindelser i byerne og ud i det åbne land og de bynære reakreative arealer, og giver dig mulighed for bevægelse, idræt og motion. Denne kategori udpeger ruter af varierende længde og udfordring til cykel, gang og løb, for at opfordre til forskellige bevægelsesformer, der skaber velvære og livskvalitet. 

Maratonruten    Cykelrute Ølstykke    Cykelrute Stenløse   
Cykelrute Smørum børnerute    Cykelrute Smørum    Smørum - Ledøje 
Veksø - Smørum    Smørum by   Ganløse   Ganløse - Buresø   Ganløse øst  Slagslunde syd    Slagslunde skov    Søsum - Stenløse   Søsum 
Veksø - Stenløse    Stenløse - Søsum - Veksø    Stenløse  
Lærkeskolen - Fælleden    Tungegården  Ølstykke - Skenkelsø    
Ølstykke Nord    Ølstykke


"Oplevelsen"

Denne kategori skaber adgang til naturskønne områder og smukke landskaber med hver deres historie og fortælleværdi. Oplevelsen bevæger sig gennem landsbymiljøerne med kirker og gadekær, ud i det åbne land, gennem skove, langs søer og moseområder og forbi fortidsminder og udsigtspunkter.

Egedalruten     Kirkeruten   Tunneldalsstierne  Sperrestrup ruten     
Ledøje Kirke     Slagslunde Ganløse ruten   
Ganløse tunneldals ruten 
Ganløse Værløse ruten     Ganløse ore ruten     Veksø ruten     Ledøje ruten     Buresø ruten     Hove ruten     Udsigt over Skenkelsø sø     Skenkelsø sø ruten     Mølleådalen fra Buresø til Fiskebæk     Sperrestrupsporet   Buresø - Bastrup Sø    Kirkestien til Ganløse    Flådeege i Ganløse Ore     Velbevarede landsbyer  
Ganløse til Egedal By    Kong Svends Høj    
Svenskestenen - 1659    Edelgave   Vestskoven     Veksøhjelmene    Stuehøj og Skenkelsø sø    
Skenkelsø og Hagerup sø    
Skenkelsø Mølle    Pastor Møhls Høj og Storesø Lyngen


"Transporten"

Transporten skaber hurtige forbindelser for cyklister og fodgængere og er den lige, nemme vej mellem funktionelle knudepunkter. Transporten binder kommunens byer sammen langs de hurtigste ruter, for at skabe et attraktivt alternativ til bilen.

Forbindelsen    Pendlerruten    Stier til skoler