Skip to content back to nav
 
 

Ansøg om navne- og adressebeskyttelse

Hus på mark.jpg

Alle kan få oplyst en anden persons navn og adresse hos kommunens folkeregister. Det kan du beskytte dig imod ved at få navne- og adressebeskyttelse.

Ansøgning om navne- og adressebeskyttelse er et obligatoriske selvbetjeningsområde. Det betyder at du skal ansøge digitalt.

Ansøg om navne- og adressebeskyttelse

Navne- og adressebeskyttelse

Hvis dit erhverv eller personlige forhold gør, at du ikke ønsker at andre kan få oplyst din adresse, kan du søge om at få navne- og adressebeskyttelse.
Du skal dog være opmærksom på at offentlige myndigheder altid få oplyst din adresse. Det samme glæder for private virksomheder, der kan bevise, at de har noget til gode hos dig. 

Markedsføringsbeskyttelse (Robinsonlisten)

Det er også her du skal søge om markedsføringsbeskyttelse (Robinsonlisten), hvor du gerne vil undgå at blive kontakte med henblik på diverse tilbud om abonnementer eller lignende. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 1 år før du er slettet fra alle firmaer.

Vejviserbeskyttelse

Det er også her du søger om at blive beskyttet mod at deltage i forskellige undersøgelser eller lignende, det kaldes for forskerbeskyttelse. Hvis du gerne vil undgå et dit nummer står i den lokale vejviser, skal du søge om vejviserbeskyttelse.