Skip to content back to nav
 
 

Få oplyst en persons adresse

husnr på spand

Hvis du mangler en adresse på en gammel skolekammerat, et familiemedlem eller en anden person, kan du få oplyst personens aktuelle adresse, medmindre personen har navne- og adressebeskyttelse.

Hvis du mangler en aktuel adresse på en gammel skolekammerat, et familiemedlem eller en anden person kræver det, at du kender navn og minimum to af følgende oplysninger: 

  • Personnummer
  • Fødselsdato
  • Tidligere adresse 

Få oplyst en persons adresse (adresseforespørgsel)

Du skal være opmærksom på at løsningen kræver korrekt stavning af navnet for at personen kan findes.

Koster en adresseforespørgsel noget

Det koster 50 kr at få oplyst en adresse, og du skal betale elektronisk i løsningen og når betalingen er gennemført, kan du ikke fortryde.

Du kan i løsningen få oplyst adresse på op til 10 personer, og du skal være opmærksom på at det koster 50 kr pr. forespørgsel.

Du skal betale elektronisk og når betalingen er gennemført, kan du ikke fortryde.

Hvis en person har navne og adresse beskyttelse

Hvis en person som du ønsker adresseoplysninger på har navne- eog adressebeskyttelse kan du ikke få oplyst informationerne, med mindre du kan bevise at du har en retslig interesse. Det kan f.eks være økonomisk tilgodehavende hos en personen i form af husleje.

Du vil i løbet af løsningen blive bedt om at vedhæfte relevant dokumentation for at du har ret til adressen.

Historiske oplysninger

Hvis du søger oplsyninger som er ældre en 1971, skal du kontakte den kommune hvor den pågældende person boede i den periode som du efterspørger.