Skip to content back to nav
 
 

Café Damgårdsparken

Øko spisemærket

Får du leveret mad fra Egedal Madservice eller er du bruger af aktivitetscenteret, kan du nyde din mad sammen med andre i cafeen.

Vi vil gerne byde dig velkommen til et hyggeligt sted at være, hvor du kan købe mad og drikke. Her kan du møde nye og gamle venner og få mulighed for at danne et netværk, hvor der er tid og plads til at fortælle røverhistorier, eller blot nyde et godt måltid mad.

Det økologiske spisemærke

Egedal Madservice som leverer maden har det økologiske spisemærke som sikrer at 30 - 60 % af ingredienserne er økologiske. Vores mad bliver tilberedt af friske og sunde råvarer i et moderne køkken, af et team af kvalificerede kostfaglige medarbejdere.

Varm mad midt på dagen

Du kan købe både smørrebrød og lune retter i cafeen. Tilbuddet er til dig som kommer i Aktivitetscenter Damgårdsparken eller er visiteret til Egedal Kommunes Madordning. 

Så bor du i nærheden er du mere end velkommen til at komme og nyde maden sammen med andre, i stedet for at spise der hjemme alene.

Åbningstider og adresse

Vi har åbent fra 11.30 til 12.30 alle hverdage.
Adressen er Damgårdsparken 7-9, 3660 Stenløse.

 

Ansøgning om Madordning

Hvis du ønsker at få din mad leveret af Egedal Kommunes Madservice skal du først kontakte Den Tværfaglige Myndighed, som behandler alle ansøgninger om tildeling af hjælp i hjemmet.