Skip to content back to nav
 
 

Egedal Madservice & Madordning

Mad - Anretning af salat i storkøkken 2.jpg

Er du visiteret til madordning, kan du vælge at få maden leveret lige til dit køleskab, eller du kan komme og spise i Café Damgårdsparken.

Egedal Kommunes Madservice er et fleksibelt tilbud til visiterede borgere, der ikke selv er i stand til at tilberede et godt og ernæringsrigtigt måltid mad. Maden leveres hjemme hos dig selv.

Det økologiske spisemærke

Vores mad bliver tilberedt af friske og sunde råvarer i et moderne køkken, af et team af kvalificerede kostfaglige medarbejdere. Vi har det økologiske spisemærke som sikrer at 30 - 60 % af ingredienserne er økologiske. 

Vælg selv din menu

Som kunde hos Egedal Madservice kan du hver uge vælge mellem tolv forskellige hovedretter og tolv forskellige forretter og desserter. Vi laver nye retter hver uge.

Du kan tilkøbe flere forskellige småretter som øllebrød, proteindrik eller smørrebrød. Du har også mulighed for, at bestille flere portioner af samme ret, hvis du eksempelvis får gæster.

Valgmenuer: Uge 32 - Uge 33 - Uge 34 - Uge 35 - Uge 36 - Uge 37 - Uge 38

Du kan læse mere om ordningen i denne pjeceVelkommen til Madservice 2019.

Varedeklarationer

Her kan du se ingredienserne i den mad, der serveres på Plejecentrene.

Her kan du se ingredienserne i den mad, der leveres af Madservice til dig der er hjemmeboende.

Ilttæt emballage sikrer frisk mad

Straks efter tilberedningen bliver maden lynnedkølet og pakket i ilttæt emballage. Dermed sikrer vi at holdbarhed og kvalitet er helt i top, så du kan få leveret din bestilling én gang om ugen, og ikke længere behøver at være hjemme hver eneste dag til et bestemt tidspunkt for at modtage din mad.

Egedal Madservice garanterer desuden at alle vores opskrifter tager udgangspunkt i Fødevarestyrelsens anbefalinger. Dette sikrer, at din mad - udover at være lækker og velsmagende - også er energiberegnet, varieret og sund.

Ansøgning om Madordning

Hvis du ønsker at få din mad leveret af Egedal Kommunes Madservice skal du først kontakte Den Tværfaglige Myndighed, som behandler alle ansøgninger om tildeling af hjælp i hjemmet.

Kontakt Egedal Madservice Tlf: 72 59 74 74