Skip to content back to nav
 
 

Plejecenter Damgårdsparken

Damgårdsparken

Plejecenteret Damgårdsparken ligger i Stenløse, og består af 41 plejeboliger fordelt på tre boenheder – Kløverhaven, Blommehaven og Syrenhaven.

Damgårdsparken er et af Egedal Kommunes plejecentre, beliggende i Stenløse by tæt ved Stenløse station og Egedal Centeret. Plejecentret ligger i rolige omgivelser skærmet af en høj beplantet støjvold ud mod Frederikssundsvejen.

Damgårdsparken består af 41 plejeboliger fordelt på tre boenheder - Kløverhaven, Blommehaven og Syrenhaven. I forbindelse med Damgårdsparken ligger Plejeboligerne Engbo og Solkrogen, som er målrettet borgere med demens.

Hver bolig består af en stue med kombineret soverum, badeværelse og en entre/køkkenniche. Boligernes størrelse er på ca. 45-52 m² inklusiv fællesarealer. Til boligerne hører også en lille have.

Fællesarealerne består af stue og køkken og terrasse.

Se pjecen Velkommen til Damgårdsparken.


Kontaktoplysninger

Plejecenter Damgårdsparken
Damgårdsparken 1B
3660 Stenløse

Hovednummer 7259 7520

Blommehaven: 7259 7525
Syrenhaven: 7259 7529
Kløverhaven: 7259 7521

Boligerne på Damgårdsparken administreres efter bekendtgørelse om lov om almene ældreboliger. Boligerne udlejes af boligselskabet Venbo efter almindelig lejelov.

Ansøgning om plejebolig

Ønsker du at ansøge om en plejebolig, skal du kontakte Den tværfaglige myndighed, der behandler alle ansøgninger om plejeboliger.

Læs mere om reglerne for tildeling af plejboliger.