Skip to content back to nav
 
 

Demensdagcenter
Vores Hus

Vores hus

"Vores Hus" er et dagcenter for hjemmeboende borgere med en demenssygdom. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9-15.

Vores hus er tilbyder et målrettet og koordineret tilbud med udgangspunkt i dine interesser og behov. Grupperne er små og med aktiviteter der lægger vægt på vedligeholdelse af fysiske, psykiske og sociale funktioner.

Formålet med at komme i Vores hus, er social samvær, vedligeholdelse af færdigheder og funktioner, samt aflastning af ægtefælle/pårørende.

Vi har gå-hold, træningshold, madlavningshold og busture ud af huset. Vi har sang, dans og musik, samt en masse andre aktiviteter.

Hjemmeboende borgere med demens kan komme i Demensdagcenter "Vores Hus", én eller flere gange om ugen - dette afgøres af Den Sundhedsfaglige Myndighed når du ansøger om tilbuddet.

Husk og Træn

"Vores Hus" tilbyder også et træningstilbud, der henvender sig til dig med let til moderat demens. Træningen foregår to gange om ugen og består af intensiv træning med fokus på balance, kondition, styrketræning mm. Du skal være i stand til at sidde på en konditionscykel, da vi cykler hver gang. Holdet varetages af en psykomotorisk terapeut.

Vores Hus

Damgårdsparken 7
3660 Stenløse
Tlf: 7259 7449 eller 7259 7445 eller 7259 7546 

Telefontid hver dag mellem 8 og 9.
Åbent alle hverdage fra 9.00 til 15.00

Ansøgning

Ønsker du at komme i betragtning til en demensdagcenterplads skal du kontakte Den Tværfaglige Myndighed.

Du kan også blive bevilliget kørsel til og fra dagcentrene.