Skip to content back to nav
 
 

TEAM EVA

Egedal Rådhus og Sundhedscenter

Team EVA dækker vagter for hele plejeområdet i Egedal. Vi tilbyder frihed, faglige udfordringer og masser af medindflydelse. Få dit arbejds- og privatliv til at spille sammen - fra 25 timer og op til 37 timer.

Fordi vi er en ny enhed med unikke ansættelsesforhold kan du være med til at forme og udvikle kulturen i teamet. Vi dyrker frihed under ansvar, medindflydelse og super godt arbejdsmiljø - for vi ved alle hvor afhængige vi er af hinanden. 

Mød Lucia 


P4 Nyhederne

Teamleder Carsten Theis Gaardboe sætter rammen for Egedal Kommunes nye ansættelsesform: hør

P1 Orientering

SSA Lucia Rosso og teamleder Carsten forklarer lidt dybere om stillingen: hør


Træt af fastlagte skemaer og mødetider?

Du har måske været det samme sted i mange år og har lyst til at prøve noget nyt uden rigtig at vide hvad? Du har måske overvejet at arbejde i vikarbureau men ønsker sikkerhed?  Måske vil du egentlig bare gerne have mere medindflydelse på hvilke tidspunkter du skal arbejde?

Søg nyt job i dag

Hos Team EVA vil du kunne prøve mange funktioner og enheder og samtidig få indflydelse på din mødetid 12 uger af gangen.

Unik stillingsform - de første i landet

  • Planlæg selv dit 12 ugers rul
  • Planlæg selv hvilke weekender og helligdage du vil arbejde
    (dog min 4 weekender på 12 ugers rul og 5 SH dage på et år)
  • Fastansat med mere end 500 kolleger
  • Mulighed for at arbejde i alle vagtlag
  • Sikkerhed under sygdom
  • God Pension
  • Løn under ferie

For godt til at være sandt

Kontakt teamleder af Team EVA, Carsten Theis Gaardboe på 72 59 74 40 eller på Carsten.gaardboe@egekom.dk for at høre mere om den nye ansættelsesform. Team EVA  (Egedal Vagt og Administration) dækker vagter for hele plejeområdet i hjemmeplejen og på plejecentre i Egedal Kommune.