Skip to content back to nav
 
 

Vennegrupper

Grisefest

En Vennegruppe arrangerer aktiviteter og er en central del af huset. Med udgangspunkt i lige netop de mennesker der bor i huset, står vennegruppen for at skabe den rette kombination af nærvær og leg.

 Som frivillig er det samværet og nærværet, der er det centrale. Det er derfor op til dig selv - og borgerne naturligvis - hvad I vil lave sammen. Du får mulighed for at blive en del af et dejligt fællesskab, få en masse gode oplevelser og glæden ved at gøre noget for andre. 

Husets Venner

Husets Venner er en gruppe frivillige, der er med til at gøre livet lidt sjovere for dem, der bor på plejecenter Damgårdsparken. De arrangerer bankospil, Påske- og julefrokoster, er med til musikarrangementer, holder Sankt Hans, tager på ture og alt muligt andet.

Særligt husavisen "Solsikken" stykker de sammen til glæde for alle. 

HuskeVenner

Alzheimerforeningens vennegruppe på Solkrogen og Engbo laver andre former for aktiviteter som er målrettet borgere med Demens. I vennegrupperne arrangerer de wellness café og kaffesnak, tid til fotoalbums og lange gåture. Tilmed har kommunens Demenskonsulent og psykomotoriske terapeut hjultet de frivillige i gang med et gymnastikhold tilpasset borgere med Demens. 

Kontaktoplysninger

Husets Venner

Bente Madsen 
Telefon 4717 2360
emadsen@firma.tele.dk

Alzheimerforeningens vennegruppe

Shannet Jakobsen
Telefon 7259 7512
Shannet.jakobsen@egekom.dk

 

Vi du starte en vennegruppe på et af de andre plejecentre kontakt Shasmina