Skip to content back to nav
 
 

Erhvervslokaler

Billede af arbejdsgruppemøde

Er du interesseret i erhvervslokaler i Egedal, finder du her lokaler til leje.

Søg lokalt i Egedal Kommune ved at klikke på efterfølgende link til den type lokaler, du skal bruge:

Kontorlokaler i Egedal Kommune

Kontorfællesskaber i Egedal Kommune

Lager- og produktionsejendomme i Egedal Kommune

Butikslokaler i Egedal Kommune

Erhvervsgrunde i Egedal Kommune

Send dine ønsker ud til relevante udlejere i Egedal Kommune

Erhvervsejendomme

Erhvervsmæglerne er gået sammen om en fælles database med navnet Oline.dk - her kan du søge efter ledige erhvervsejendomme og erhvervslokaler i hele Danmark.  

Virksomhedslokaler.dklokaleportalen.dk og findkontorfællesskab.dk er tre ledende ejendomsportaler i Danmark, der er vokset sammen til et stort socialt netværk, der giver hele ejendomsmarkedet mulighed for at komme i direkte kontakt med hinanden. Mediet har i dag mere end 35.000 medlemmer.

Lokalebasen.dk er en markedsplads for erhvervslejemål og erhvervsejendomme i Danmark - her kan du finde lejere eller lejemål i Egedal og resten af Danmark.

Kontorfællesskaber.dk indeholder information om alle kontorhoteller, kontorfællesskaber, business centre osv. i Danmark. På siden er det helt enkelt at finde og sammenligne de mange muligheder, der er for at leje kontorer i Danmark og i udlandet.

På Ejendomsportalen Respace.dk kan du ligeledes finde ledige erhvervslokaler. Respace omfatter erhvervsejendomme til leje/køb, investeringsejendomme, parkeringspladser, kontorhoteller og coworking spaces.

Erhvervslejeloven

Ministeriet  for By, Bolig og Landdistrikter har på deres hjemmeside samlet informationer om erhvervsleje. På hjemmesiden finder du blandt andet en henvisning til erhvervslejeloven.