Er du ny virksomhed i Egedal Kommune?

Karsten Søndergaard

Har du etableret en ny virksomhed, eller er du tilflytter, vil vi gerne byde dig velkommen.

I Egedal vil vi gerne gøre det nemt for dig, at drive din virksomhed. Derfor understøtter vi erhvervslivet med lokal erhvervsservice, og hjælper gerne med vejledning om drift og udvikling af din virksomhed.

Du vil på egedalkommune.dk/erhverv kunne finde mange interessante oplysninger om og hjælp til: Start og udvikling af virksomhed, Inspirationsmøder for erhvervslivet, Erhvervsforeninger og meget andet.

I folderen "Ny virksomhed i Egedal Kommune", har vi samlet lidt praktisk information, som kan være nyttigt, når du skal drive virksomhed.

Vil du holde dig opdateret, så tilmeld dig "Egedal Erhvervsinfo", som er Egedal Kommunes nyhedsbrev målrettet til virksomheder.

Er der noget du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at kontakte kommunens erhvervskoordinator på telefon 7259 6259.

Endnu engang velkommen som virksomhed - held og lykke fremover!

Karsten Søndergaard

Borgmester