Erhvervskoordinatoren - din indgang til kommunen

Book en rundvisning på Egedal Rådhus og Sundhedscenter

Er du i tvivl om, hvor du skal henvende dig, så kan du altid tage kontakt til Egedal Kommunes Erhvervskoordinator.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|26-09-2016

Er du i tvivl om, hvor du skal henvende dig, så kan du altid tage kontakt til Egedal Kommunes Erhvervskoordinator, Jane Mortensen, som vil hjælpe dig videre til rette person eller afdeling.

Det er uanset om du ønsker en dialog med kommunen om bl.a. rekruttering, byggeri, lokaler og etablering af virksomhed eller vejledning om, hvad du skal bruge af tilladelser og godkendelser?

Som virksomhedernes direkte indgang til kommunen sikrer Erhvervskoordinatoren en enkel og smidig erhvervsbetjening.

Du kan læse mere her:

Vil du vide mere, så kontakt Erhvervskoordinator Jane Mortensen på mail: erhverv@egekom.dk eller telefon: 7259 6259