Erhvervsteamet - din indgang til kommunen

Jane Mortensen og Thomas Frederiksen - 2

Er du i tvivl om, hvor du skal henvende dig, så kan du altid tage kontakt til Egedal Kommunes Erhvervsteam.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|26-09-2016

Er du i tvivl om, hvor du skal henvende dig, så kan du altid tage kontakt til Egedal Kommunes Erhvervsteam, Thomas Frederiksen og  Jane Mortensen, som vil hjælpe dig videre til rette person eller afdeling.

Det er uanset om du ønsker en dialog med kommunen om bl.a. rekruttering, byggeri, lokaler og etablering af virksomhed eller vejledning om, hvad du skal bruge af tilladelser og godkendelser?

Som virksomhedernes direkte indgang til kommunen sikrer Erhvervsteamet en enkel og smidig erhvervsbetjening.

Du kan læse mere her:

Vil du vide mere, så kontakt Erhvervskoordinator Jane Mortensen på telefon: 7259 6259 ne eller erhvervskonsulent Thomas Frederiksen på telefon: 7259 7207 eller send en mail til : erhverv@egekom.dk