Invitation til borgermøde om detailhandlen

Postkort til borgermøde om detailhandel

Byrådet i Egedal vil styrke, bevare og udvikle kommunens butiksliv. Derfor sættes fokus på Egedals detailhandel henover efteråret. Arbejdet skydes i gang med borgermøde den 15. august 2019, kl. 19.30-21.45 på rådhuset.

Detailhandlen er under forandring, ikke bare i Egedal, men på landsplan, viser tendenserne. Nethandlen er stigende, og de handlende efterspørger større indkøbsområder med et bredere udbud af butikker og mulighed for oplevelser i forbindelse med shopping. Det betyder, at særligt mindre bymidter og centre risikerer at miste handel og måske helt forsvinde i de kommende år. Det er en af konklusionerne i detailhandelsanalysen, som præsenteres på mødet.

Program

Første del - Egedals detailhandelsstruktur og anbefalinger fra detailhandelsanalysen

19.30 - Velkommen
         - Kommunens detailhandelsstruktur v/Egedal Kommune
         - Resultater og anbefalinger fra Detailhandelsanalysen 2019 v/ICP
         - Spørgsmål og debat i plenum

20.45 - Pause - kaffe, kage og netværk

Anden del - Udvidelse af bydelscenter og lokalplan for Valdemarsvej

21.00 - Velkommen til nye borgerne og virksomheder
         - Udvalgsvarer og erhverv ved Valdemarsvej v/Egedal Kommune
         - Spørgsmål

21.45 - Tak for i aften

Tilmelding på mail til: erhverv@egekom.dk senest 13. august 2019.

Har du spørgsmål, så send en mail til: erhverv@egekom.dk