Kom med på den grønne omstilling

Konference om grøn omstilling

Konference for små- og mellemstore virksomheder om bæredygtighed og grønne forretningsmodeller.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|03-11-2017

For mange virksomheder kan omstilling til en grøn forretningsmodel og en cirkulær økonomi virke som en lang rejse. Men det er en nødvendig rejse, fordi omverden i stigende grad stiller krav til innovative, grønne løsninger i produkter og services.

Vil du med på en grøn rejse

På denne dag får du mulighed for at blive inspireret af andre virksomheder, der har taget rejsen. Kom og hør mere om deres erfaringer med at optimere deres forretning i en grønnere retning og hør om to projekter, der har bistået dem i rejsen. Der vil på dagen være rig mulighed for at netværke og høre mere om, hvordan Gate 21 og Væksthus Hovedstadsregionen kan understøtte din virksomheds rejse.

Dato: Torsdag den 23. november 2017

Tid: Klokken 08.00 - 12.00

Sted: Schæfergården, Jægersborg Allé 166, 2820 Gentofte

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig her.