Skip to content back to nav
 
 

Sparring og netværk

netværk

Hver onsdag inviterer vi til fagligt oplæg, professionel sparring og netværk på Egedal Rådhus. Næste åbent-hus-arrangement er onsdag den 27. februar kl. 13-15 og handler om kunder og målgrupper.

Døren er altid åben for virksomheder og iværksættere onsdage mellem kl. 13.00-15.00. Vi starter hver gang med et fagligt oplæg, hvorefter du kan møde andre fra det lokale erhvervsliv og få professionel sparring. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Vores to erhvervskonsulenter Jane Mortensen og Thomas Frederiksen er altid til stede til arrangementet og klar til at give dig faglig sparing. Hvis du konkret ønsker at tale med iværksætterkonsulent Vivi Nørby Foss Kowalczyk fra HIP Iværksætterhuset skal du tilmelde dig her.

Den 27. februar er der fokus på kunder og målgruppe

På dagens mini-workshop laver vi øvelser og taler om forskellige metoder til at opnå kundeindsigt. Dyb indsigt og forståelse for kundernes behov, kontekst og præferencer er helt afgørende for, om din virksomhed bliver en succes. Indsigterne kan du bruge i din produkt- og konceptudvikling, kommunikation, salg og markedsføring.

Næste åbent-hus er onsdag den 2. april kl. 13.00-15.00

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller har input

Ring til erhvervskonsulent Jane Mortensen på telefon 7259 6259 eller Thomas Frederiksen på telefon 7259 7207. Du kan også sende os en mail på erhverv@egekom.dk