Skip to content back to nav
 
 

Virksomhedernes indgang til kommunen

Erhverv i Værebro

Hvem rådgiver om byggesager? Hvordan udnytter man de lokale netværksressourcer? Spørgsmål som disse kan man nemt og hurtigt få svar på i Egedal Kommune.

- "Hvis man som virksomhed er i tvivl om, hvor man skal henvende sig, eller hvordan man bedst udnytter kommunens kompetencer, kan man starte med at ringe til mig. Så undersøger jeg mulighederne, og kobler de rette specialister på projektet," siger erhvervskoordinator Jane Mortensen.

Nemt at drive virksomhed

- "Jeg kan skabe værdi for virksomhederne ved at gøre arbejdsgangene lettere. Men jeg kan også bidrage til bedre koordinering af de projekter, der involverer flere forskellige afdelinger i kommunen," siger Jane Mortensen, der også kan inddrage de lokale erhvervsforeninger, når den gode og enkle løsning skal finde.

Erhvervslivet med på råd

- "Det er i samarbejder som disse, at dialogen mellem kommune og erhverv viser sin styrke," siger formand for Egedal Erhvervsforening Anne Mollerup. Hun fortsætter: "Denne dialog er med til at skabe optimale rammer og udviklingsmuligheder for alle virksomheder i Egedal - og dermed flere arbejdspladser i kommunen."

Erhvervskoordinator

Du kan kontakte Egedal Kommunes erhvervskoordinator Jane Mortensen på 7259 6259 eller på nedenstående mail.