Nyt regulativ om jord som affald i høring

Jordbunke 2

Egedal Kommune har udarbejdet forslag til Regulativ for jord som affald. Forslaget er i høring fra den 1. februar til den 29. februar 2012.

Nyhed skrevet af Anette Lindehøj|08-02-2012

Kommunalbestyrelsen har den 25. januar 2012 godkendt, at forslag til regulativ sendes i offentlig høring.

I høringsperioden kan alle komme med kommentarer til regulativet. Herefter vil  høringssvar blive indarbejdet, og Teknik- og Miljøudvalget vil beslutte om forslag til nyt regulativ skal ændres. Regulativet skal endeligt vedtages af Kommunalbestyrelsen.

Regulativet kan læses her.

Høringssvar skal stiles til Egedal Kommunes Kommunalbestyrelse, Center for Teknik og Miljø, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse eller på mail: teknik-miljo@egekom.dk og være kommunen i hænde senest den 29. februar 2012 klokken 12.00.