Regulativ for erhvervsaffald i høring

Egedal Kommune har udarbejdet forslag til Regulativ for erhvervsaffald. Forslaget er i høring fra den 4. januar til den 1. februar 2012.

Nyhed skrevet af Anette Lindehøj|04-01-2012

Kommunalbestyrelsen har den 21. december 2011 godkendt, at forslag til regulativ sendes i offentlig høring.

I høringsperioden kan alle komme med kommentarer til regulativet. Herefter vil Miljøcenteret indarbejde høringssvar, og Teknik- og miljøudvalget vil beslutte om forslag til nyt regulativ skal ændres. Regulativet skal endeligt vedtages af Kommunalbestyrelsen.

Høringssvar skal stiles til Egedal Kommunes Kommunalbestyrelse, Miljøcenteret, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse eller på mail: miljocenter@egekom.dk og være kommunen i hænde senest den 1. februar 2012 kl. 12.00.

Vil du vide mere?

Kan du kontakte Miljøcenteret på mail: miljocenter@egekom.dk eller på telefon 7259 6000.