Samlet udbudsliste

Byggeri stenløse syd 1.jpg

Nu kan du finde en samlet udbudsliste over bygge- og vedligeholdelsesopgaver her på kommunens hjemmeside.

Nyhed skrevet af Karoline Lyngholm Larsen og Birgitte Østrøm|26-02-2015

I Egedal Kommune udbydes der jævnligt bygge- og vedligeholdelsesopgaver og for os er det vigtigt, at disse udbud foregår så simpelt og effektivt som muligt.

Derfor har vi i Egedal lavet en samlet og overskuelig liste over udbud af bygge- og vedligeholdelsesopgaver på kommunale ejendomme.

Udbudslisten oplyser om navne på ejendommene, projekternes karakter, årstal og budget, og er opstillet i et overskueligt skema, hvor projekttype og projektstatus er farvekodet. Det vil sige, at projekttyper er farvekodet alt efter om opgaven for eksempel indebærer etablering af nyt, renovering eller udskiftning. Vi har også farvekodet status for projekter alt efter om projekterne for eksempel er påbegyndt, påtænkt eller afsluttet.

- Ideen med udbud er, at vi i Egedal kommune meget gerne vil indbyde virksomheder til at udføre opgaver og projekter i kommunen. Udbuddene giver desuden mulighed for, at det lokale erhvervsliv kan byde ind på opgaver i kommunen, siger formand for planudvalget, Ib Sørensen.

Udbudsoversigten opdateres mindst fire gange om året og er målrettet potentielle tilbudsgiver til udbuddene.