Bliv klogere på salg til kommuner

Rådhus åbningstider

Nu har du chancen for at møde en række kommunale indkøbere ansigt til ansigt og få en bedre forståelse for, hvordan du kan blive leverandør til kommunen.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|11-03-2015

Skal det lykkes at blive leverandør til en kommune, er det afgørende at forstå kommunens arbejdsgange, indkøbspolitikker og vide hvem, der træffer beslutningerne. Mandag den 23. marts 2015 inviteres du til en formiddag, hvor du kan blive klogere på salg til kommuner.

Arrangementet har særligt fokus på velfærds- og sundhedsteknologi, it, miljø og teknologi.

På dagen får du:

• Indsigt i kommunernes indkøbs- og beslutningsprocesser
  • Forståelse og værktøjer til at opbygge relationer til kommuner
  • Et 1:1 møde med kommunal indkøber - få gode råd til din salgsstrategi

1:1 sparring med indkøber, oplæg fra virksomheder og masterclass

Udover muligheden for 1:1 sparring med en række indkøbere, byder formiddagen på en masterclass med Peter

Julius fra konsulenthuset Public Intelligence, der er ekspert i salg til kommunerne samt oplæg fra virksomheder og Hillerød kommune.

Tid og sted: Mandag den 23. marts 2015 kl. 08.45-13.00 i C4 Videncenter, Krakasvej 17, Hillerød.

Pris: Arrangementet er gratis. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show-fee på 1.000,- kr.

Tilmelding: Senest den 17. marts 2015, begrænset antal pladser - TILMELD DIG HER!

Bag arrangementet står: Allerød Kommune - Egedal Kommune - Høje-Taastrup kommune - Hillerød Kommune - Gribskov Kommune

Du kan læse om arrangementet her: Salg til kommuner - Invitation og program