Hjemmesiden er nede lørdag den 28. marts

Hånd med mus og pc.jpg

Hjemmesiden vil være nede lørdag den 28. marts i tidsrummet 9.00-16.00. Ønsker du at betjene dig selv digitalt henviser vi til borger.dk

Nyhed skrevet af Digitalisering og effektivisering|23-03-2015

På grund af planlagt driftstop på IT systemerne i Egedal Kommune lørdag den 28. marts vil det mellem klokken 09:00 - 16:00 ikke være muligt at benytte kommunens hjemmesider og fagsystemer. IT-Forsyningen arbejder på netværket mellem Ballerup - Furesø - Egedal. Det forventes at systemerne er oppe igen klokken 16.00.

I det pågældende tidsrum vil de tre kommuners hjemmesider og fagsystemer være utilgængelige.

Selvbetjening via borger.dk

Ønsker du at betjene dig selv digitalt mens egedalkommune.dk er nede, henviser vi til borger.dk.

Berørte hjemmesider

Udover kommunens hjemmeside, egedalkommune.dk, vil følgende hjemmesider i Egedal Kommune også være berørt af nedlukningen:

• Kommunens hjemmeside - egedalkommune.dk
  • Distriktsskole Ganløse - distriktsskole-ganloese.dk