Udvikling af Sydlejren på Flyvestation Værløse

Borgermøde

Furesø Kommune afholder borgermøde om det fremtidige boligbyggeri og erhvervsudviklingen i Sydlejren på Flyvestation Værløse. Mødet er onsdag den 8. april klokken 19.00-21.30 i festsalen på Syvstjerneskolen, Skovløbervangen 1, 3500 Værløse.

Nyhed skrevet af Birgitte Østrøm|25-03-2015

Kom til midtvejsstatus om det fremtidige boligbyggeri og erhvervsudviklingen i Sydlejren, Flyvestation Værløse.

Furesø Kommune og Freja Ejendomme inviterer naboer, borgere i Furesø og Egedal Kommune og andre interesserede til midtvejsstatus om udviklingen af Sydlejren onsdag den 8. april klokken 19.00 til 21.30 i festsalen på Syvstjerneskolen, Skovløbervangen 1, 3500 Værløse.

Kom og få en status på arbejdet med masterplanen for Sydlejren og byd ind med gode idéer til, hvad et fremtidigt byområde på flyvestationen skal kunne rumme.

Mødet er gratis og åbent for alle.

Læs også ...