Brug sportsapp til at få mere aktive medarbejdere

En app, der gør det lettere at dyrke motion

'Sund Egedal' er vores ambition om at styrke sundheden i Egedal. Med sportsappen "Wannasport", har du nu mulighed for at gøre det lettere for dine medarbejdere at dyrke sport.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|11-08-2017

Det skal være lettere at leve sundt i Egedal. Sådan lyder ambitionen i kommunens sundhedspolitik og den tilknyttede Sund Egedal-kampagne #HvadGørDu?

I forlængelse af mange andre sundhedstiltag tilbyder Egedal Kommune nu, i samarbejde med firmaet WannaSport, en sportsapp, der gør det let at finde frem til ledige tider på Egedal Kommunes idrætsanlæg. Med sportsapp'en kan man let booke, betale og invitere kolleger, venner eller familie med ud og dyrke sport. Det kommer nu også de lokale virksomheder til gode.

Tilbyder sportsaktiviteter til virksomheder let og fleksibelt

Din virksomhed kan med sportsapp'en tilbyde medarbejderne muligheden for at dyrke sport i nærhed af arbejdspladsen eller boligen på en let og fleksibel måde. På platformen kan man f.eks. booke ledige baner til tennis, badminton eller fodbold - eller få adgang til svømmehallen. Man kan invitere medarbejdere eller samarbejdspartnere på en golfmatch eller udfordre til en fodboldkamp. Udvalget af sportstilbud  på app'en vokser hele tiden. Samtidigt er der flere og flere foreninger, der opretter events og aktiviteter i app'en, for på den måde at vække interesse for sporten og ikke mindst fællesskabet om sporten, som er med til at fastholde en aktiv hverdag.

Det er op til virksomheden, hvem der skal betale

Det er op til den enkelte virksomhed at beslutte, om det er tilbud, man vil give sine medarbejdere, eller om medarbejderne helt eller delvist skal betale selv. Virksomheder i Danmark kan tilbyde ansatte denne type goder for op til kr. 1.100,- skattefrit.

Du kan læse mere om ordningen på http://about.wannasport.dk/businessLink til Wannasport business