Egedals Erhvervspris 2018

Nominerede og vinder Egedals Erhvervspris 2017

Hvem skal have Egedal Kommunes Erhvervspris 2018? Indsend dit bud på, hvem du synes skal have prisen.

Nyhed skrevet af Jane Mortensen|20-12-2017

Egedal Kommunes Erhvervspris uddeles for tredie gang og gives til en lokal virksomhed eller person, der har udvist rummelighed og socialt ansvar eller på anden måde gør en særlig indsats på et eller flere af følgende punkter:

• Gør en speciel indsats for lokalområdet ved opbygning af netværk, tager initiativer, der inddrager andre virksomheder eller foreninger i kommunen
  • Gør en særlig miljømæssig indsats
  • Gør en særlig indsats for det rummelige arbejdsmarked
  • Gør en særlig indsats mht. virksomhedens arkitektoniske fremtræden, der bidrager til at gøre området attraktivt for virksomheder og borgere
  • Er nyskabende, f.eks. teknologisk eller ledelsesmæssigt

Derudover er det eneste krav, at virksomheden er "hjemhørende" i Egedal Kommune.

Alle kan indstille Egedal virksomheder

Indstillinger kan foretages både af virksomheden selv og af privatpersoner, ved at sende en udførlige indstilling på mail til erhverv@egekom.dk senest fredag den 12. januar 2018.

Kultur- og Erhvervsudvalget udpeger vinderen af Erhvervsprisen og prisen overrækkes i forbindelse med Nytårskuren, som afholdes på Egedal Rådhus fredag, den 26. januar 2018.

Se invitation og program til Nytårskuren her.