Her er Egedals nye byråd

Egedal Byråd 2018-21

Egedal Byråd fik onsdag aften taget sit første gruppebillede.

Nyhed skrevet af Frederik Roed|07-12-2017
Onsdag aften havde Egedal Byråd 2018-21 sit konstituerende møde, hvor der blandt andet blev valgt borgmester, viceborgmestre og medlemmer til Økonomiudvalget og de seks  stående udvalg.

Gruppebilledet blev taget på den store trappe på Egedal Rådhus af fotograf Anne West Colsted.

Der er ni helt nye politikere i byrådet, der møder til deres første byrådsmøde i 2018 onsdag den 31. januar.

Fra venstre i 1. række:

Bo Vesth (V), Charlotte Haagendrup (K), Karsten Søndergaard (V), Carina Buurskov (V) og kommunaldirektør Lars Wilms.

Fra venstre i 2. række:
Vicky Holst Rasmussen (S), Peter Rosgaard Hemmingsen (DF), Anne-Mie Højsted Johansen (S), Rikke Mortensen (R) og Bettina Hilligsøe (V) NY.

Fra venstre i 3. række:
Bendt Tranekjær (I), Henriette Thirup-Bielefeldt (S) NY, Ib Sørensen (S) og Bettina Zarp (DF) NY.

Fra venstre i 4. række:
Lasse Nørreskov (S) NY, Jens Skov (SF) NY, Helle Anna Elisabeth Nielsen (R) NY, Hamad Mahmoud (S) NY og Ole B. Hovøre (V).

Fra venstre i 5. række:
Jacob Peter Loessi (R) NY, Ulrik John Nielsen (V) NY og Niels Lindhardt Johansen (K).