Skip to content back to nav
 
 

Aflyst - Blast-koncert på Egedal Rådhus

80'er band spiller

Den 24. februar 2017 kommer orkestret Blast og spiller på Egedal Rådhus klokken 20.00.
På grund af for få tilmeldte er koncerten desværre aflyst.

Nyhed skrevet af kultur og fritid|17-02-2017

Fredag den 24. februar 2017 kommer orkesteret Blast og spiller på Egedal Rådhus kl.20.00. AFLYST

Du kan nyde koncerten med det 15 mand store orkester eller kombinere det med muligheden for en svingom, da vi rydder en stor firkant, hvor man kan danse.

I den forbindelse får du mulighed for at invitere en ven gratis med til festen.

Det danske soul-funk bigband Blast blev dannet i 1980 af nogle af landets bedste musikere og sangere. I en periode tegnede solister som Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell bandet, men også prominente navne som Tamra Rosanes, Mona Larsen, Bob Ricketts, Poul Halberg, Jacob Andersen og Jørgen Emborg og andre har gennem tiden været medlemmer af orkesteret.

Efter 10 år med mere end 300 koncerter og 4 LP/cd bag sig blev bandet opløst i 1990.

I 2005 blev det gendannet, og består i dag af både garvede veteraner og nye talenter. Bandet er kendt for funky dansemusik med avancerede hornarrangementer, sangerinder i front, en swingende rytmegruppe og nogle af Danmarks dygtigste musikere. Der er fokus på det solistiske, men også på et levende og uhøjtideligt sceneshow. Blast har en forrygende blæsersektion på otte mand. Det er fuld power og høj energi, når Blast er på scenen.

Er du til Earth, Wind & Fire, Alicia Keys, Joe Cocker, Beatles , Chuck Berry, Chic, Kool & the Gang, Joe Cocker, Prince, Ray Charles, Chaka Chan? Så er det nu, du skal kridte danseskoene.